Posted on Leave a comment

Indkaldelse til Frygtelige Fynske Fortællinger 3

Tema: “Hjemve”

D. 1/7 er deadline for indsendte manuskripter til Frygtelige Fynske Fortællinger 3, som i 2022 kommer til at have temaet “Hjemve”.

Hjemmet er stedet hvor man skal føle sig tryk, hvor alting er sikkert og bekendt. Alligevel sker de fleste ulykker i hjemmet, og gyserhistorier har nærmest fra genrens begyndelse underdrejet hjemmet, som kulisse for skræmmende historier. Så foruden Fyn, så skal det forbindende tema i vores antologi for 2022 altså være hjemve. Om du skriver en novelle om et spøgelse der længes efter det hjem i Odense, der blev revet ned da man anlagde Thomas B Thriges Vej, eller en efterskoleelev i det sydfynske, der længes hjem, alt imens en vampyr reducerer hendes vennekreds én for én, eller noget helt tredje, det må du selv om. Så længe det er uhyggeligt, har noget med Fyn at gøre, og på en eller anden måde inkluderer en længsel efter hjemmet.

For at deltage skal du:
1) Være over 16 år.
2) Have skrevet en novelle (der kan ikke være tale om en oversættelse eller decideret tyveri).
3) Den må ikke være udgivet før.
4) Være indstillet på at det er en konkurrence og at din novelle derfor ikke nødvendigvis vil blive en del af antologien.
5) Såfremt din novelle vinder, være klar til at den finpudses i korrekturlæsning og redigering.

Du kan indsende lige så mange noveller, som du kan nå at producere.

Vi begrænser ikke deltagende bidrag i antal sider/anslag. Nogle noveller er bedst når de holdes korte, mens andre kræver lidt mere plads at bygge op med.

Alle bidrag sendes som vedhæftet fil (MS Word-kompatibel) til contact@ildanachpublishing.com
Husk at skrive “FFF3 Novellekonkurrence” i emnefeltet.

Bliver din novelle udtaget vil du modtage et honorar på 500,- samt få andel i royalties for hvert solgte eksemplar. Nåh, ja. Du får selvfølgelig også tre eksemplarer af bogen, som du kan forære til venner og bekendte, eller familiemedlemmer.

God skrivelyst – vi glæder os til at læse fra jer!

Leave a Reply