Tjenester

Vi tilbyder flere forskellige tjenester og ydelser, som kan hjælpe dig med at realisere din litterære drøm.

Vores priser afhænger af den tid der påregnes i forbindelse med et givent projekt, men vores tilbud er altid uforpligtende og gratis.

Hvis du ikke er sikker på hvad du har brug for eller hvad det vil koste, så tag kontakt via e-mail på contact@ildanachpublishing.com, så skal vi nok finde ud af noget sammen.

We offer a range of services to help you achieve the results you’re after. Not sure what you need, or what it costs? We can explain what services are right for you, and tell you more about our fees. Get in touch via email at contact@ildanachpublishing.

Udgivelse

Hvis du har skrevet, eller er i gang med at skrive et værk som du mener passer til vores linje (se eventuelt vores antologihjul, eller vores tidligere udgivelser), så står vi altid klar til at læse det og, i det mindste, komme med en kort tilbagemelding.
Vi lægger vægt på god historiefortælling, nyskabende udfordringer af genrer og bund solid narrativ struktur.

At blive udgivet igennem forlaget, har mange fordele, såsom eksisterende distributionsnetværk, marketing og en kundebase.
Herudover er der faktorer som redigering, korrektur og et narrativt feedback, som det er svært at finde med frivillige betalæsere.

Dette er den “klassiske” model, hvor forlaget står for hoveddelen af arbejdet, efter manuskriptet er blevet godkendt. Her aflønnes du, som forfatter alt efter aftale om royalties og eventuelt forskud.

Det er selvfølgelig helt gratis at indsende et manuskript.

Selvudgivelse

Hvis du har skrevet, eller er i gang med at skrive et værk som du vil selvudgive, så står vi klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

Dette kan eventuelt se sådan ud:
Selvudgivelse via forlaget, hvor du som forfatter afholder omkostninger for redigering, korrektur, tryk og aflønning af forsidekunstner og/eller illustrator. Forlaget står i denne løsning primært for markedsføring, og direkte salg.

Vi kan desuden også hjælpe dig med at få søsat dit projekt via crowdfunding og lignende.

Kreative Tjenester

Hos Ildanach tilbyder vi en række af tjenester som kan gøre din idé til virkelighed, eller gøre et allerede godt projekt til noget som er endnu bedre.

Har du et projekt, som du sidder fast med, har brug for et kritisk blik til at finde områder, hvor det kan forbedres, eller sparring til hvordan du tager idéen fra hjernebølger til tryk. Står vi også klar til at hjælpe.

Det kan også være, at du har brug for hjælp til at finde en dygtig kunstner, eller vil have hjælp til at lægge en strategi for, hvordan dit projekt kan komme i kontakt med kunderne.

Uanset hvad du har brug for, står vi klar til at fungere som konsulenter på projektet – og bringe din vision til virkelighed.


Lad os realisere dine drømme!

Kontakt contact@ildanachpublishing.com